Ontdek het plezier van samen muziek maken

Heb je altijd al een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans!

De muziekverenigingen Concordia Elburg, Excelsior Oostendorp, T.O.G. ’t Harde en Juliana Doornspijk starten Nieuw Talent Orkest Elburg, een uniek muziekproject voor volwassenen. In tien repetities ervaar je hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. De eerste repetitie is op zaterdag 16 september 2023, 10.00 uur in MFC ’t Huiken in Elburg. Dit belooft een bijzondere ochtend te worden onder de enthousiaste muzikale leiding van Guus Pieksma, initiatiefnemer van Nij Talint Orkest uit Sneek.

Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. De repetities duren twee uur. Natuurlijk is er een pauze en belangrijk: het plezier staat voorop. Het project sluit af met een feestelijk concert.

Doe ook mee!

De verenigingen zorgen voor instrumenten en lessenaars. Misschien weet je al welk instrument je wilt bespelen en anders kies je op de eerste repetitie een instrument. Verder krijg je een complete orkestmap. Meer dan 2.500 Nieuw Talent Orkest muzikanten gingen je voor en ontdekten een geweldige nieuwe hobby!

Wat je moet weten

Startdatum: zaterdag 16 september 2023, 10.00 uur
Vervolg: 10 repetities op de zaterdagochtend
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Locatie: MFC ‘t Huiken, Lange Wijden 33 in Elburg
Kosten: € 125,- per persoon voor het hele project

Aanmelden, vragen en informatie

Neem contact op met Willem van Loenen via 06 – 24 33 96 46 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sponsoren