Nieuwjaars Concert

Nieuwjaars concert van Excelsior Totaal in Multifunctioneel Centrum 't Huiken in Elburg

Concertagenda Jubileumjaar

Wees welkom bij een van onze activiteiten in (aanloop naar) ons 100-jarig jubileum!

Lees meer...

Een 'vette' actie

CMV Excelsior Oostendorp is gestart met het inzamelen van oude (consumptie)olie en (gebruikt) frituurvet.

Steun onze vereniging nu met SponsorKliks

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het u een cent extra kost!

Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en wij ontvangen geld in onze clubkas. Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels zoals Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar CMV Excelsior Oostendorp. En nogmaals, het kost u niets extra!

Wilt u ons ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Christelijke muziekvereniging Excelsior Oostendorp. Voor u een kleine moeite, voor ons directe inkomsten.

Lees meer...

Receptie Koningsdag

Op donderdag 27 april zal het A-orkest van CMV Excelsior Oostendorp spelen tijdens de Koningsdag receptie in de Kloostertuin in Elburg

Rondgang Koningsdag

Op Donderdag 27 april zullen wij samen de Slagwerkgroep Excelsior Oostendorp een rondgang doen door Oostendorp. om 9 uur zal de aubade bij het Gemeentehuis plaatsvinden. Hierna sluiten de wagens en de leerlingen van de Prins Willem Alexander School aan.

Praise Concert

Op zaterdag 18 november geeft het A-orkest van CMV Excelsior Oostendorp samen met Gospelkoor Higher Level uit Kampen een Praise Concert in de Grote Kerk in Elburg.

Sponsoren