Nieuwe voorzitter CMV Excelsior Oostendorp

Tijdens de algemene ledenvergadering van 15 april is Elma Moling benoemd als voorzitter van Christelijke Muziekvereniging Excelsior Oostendorp

Lees meer...

Henk van de Werfhorst benoemd als erevoorzitter

Henk van de Werfhorst is tijdens de ledenvergadering op 15 april 2024 benoemd tot erevoorzitter van de Koninklijk Christelijke Muziekvereniging Excelsior Oostendorp.

Lees meer...

ONFK 2024

Het A orkest van CMV Excelsior Oostendorp behaalde zaterdag 6 april jl op het ONFK een 2e plaats.

Lees meer...

Concertfestival 2023

Jubilerend CMV Excelsior behaalt mooi resultaat bij het concertfestival van het Noord Veluws Muziekverband.

Lees meer...

Erepenning voor CMV Excelsior Oostendorp

ELBURG - Een extra bijzondere Koningsdag voor christelijke muziekvereniging Excelsior uit Oostendorp. De vereniging ontving namelijk deze donderdag, uit handen van de burgemeester, de koninklijke erepenning. Vanaf nu mag Excelsior zichzelf dan ook ‘koninklijk’ noemen.

Lees meer...

Club van 50

Om ons muzikale niveau en ons instrumentarium op peil te houden is het van belang dat er continu financiële bijdragen zijn. Daarom zijn we heel blij dat wij een vaste groep van sponsors hebben die ons steunt. Met behulp van deze steun kunnen wij onze toekomst als muziekvereniging zeker stellen.

Lees meer...

Jubilarissen CMV Excelsior Oostendorp gehuldigd

Tijdens het druk bezochte Miljoenenjacht concert van CMV Excelsior Oostendorp, dat zaterdag 26 oktober jl. werd gehouden, zijn vier leden van de muziekvereniging gehuldigd.

Lees meer...

Restaurant Achter de Poorte al jaren Sponsor!

Al jaren sponsort Restaurant Achter de Poorte onze vereniging door hun gebruikte frituurvet en olie te doneren via onze vet-actie.

Lees meer...

Bijzondere Ledenvergadering

OOSTENDORP – Afgelopen maandagavond 12 november was er om meerdere redenen een bijzondere ledenvergadering bij de CMV Excelsior Oostendorp.

Lees meer...

Afscheid dirigent Thijs Musch

Op maandagavond 25 juni 2018 nam Chr. muziekvereniging Excelsior uit Oostendorp afscheid van dirigent Thijs Musch, tijdens ons zomeravondconcert, waar zowel de jeugd als het A orkest optrad.

Lees meer...

Sponsoren