Elburg- Tijdens de RABO Night of Music op zaterdagavond 18 november is mevrouw Koos Hooghordel-Kroon gehuldigd voor haar 50-jarig lidmaatschap als muzikant. In een zeer goed gevulde zaal van het Kulturhus 't Huiken ontving zij tijdens het concert een vergulde speld met  1 zirkonia en een oorkonde van de KNMO (Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie) uit handen van voorzitter Chris Timmer van de MBGF (Muziekbond Gelderland-Flevoland) en bestuurslid van de KNMO.

Koos Hooghorgel- Kroon is sinds 1967 lid van een muziekvereniging. Zij is begonnen bij zustervereniging CMV David Oosterwolde en is na haar verhuizing naar Elburg lid geworden van CMV Excelsior Oostendorp. Koos heeft zich altijd actief ingezet voor de vereniging en nog steeds. Zo is zij jarenlang bestuurslid geweest en is ze actief betrokken bij de verschillende acties van de vereniging. Een voorbeeld hiervan is de maandelijkse worsten-actie van de vereniging waar Koos menig lid en bekende warm maakt om onze vereniging te ondersteunen door worsten e.d. te kopen.

Voorzitter Chris Timmer benadrukte dat het jubileum van Koos bijzonder is. Het komt namelijk niet veel voor dat een vrouw haar 50-jarig jubileum viert als muzikant. Hij was daarom extra verheugd om dit speldje aan haar uit te reiken.

Al met al een bijzondere avond waar naast dit mooie jubileum een afwisselend programma te beluisteren was van CMV Excelsior Oostendorp, Slagwerkgroep Excelsior Oostendorp en Close Harmony Koor Koraal. Er kan terug worden gekeken op een mooie avond.

Sponsoren