OOSTENDORP – Afgelopen maandagavond 12 november was er om meerdere redenen een bijzondere ledenvergadering bij de CMV Excelsior Oostendorp.

Allereerst is er tijdens deze avond officieel afscheid genomen van ons zeer gewaardeerd lid Jan-Willem Bultman. Ruim 40 jaar is hij muzikant geweest van de vereniging en heeft daarnaast veel dingen gedaan voor de verenging. Helaas is hij genoodzaakt om te moeten stoppen met musiceren. Gelukkig blijft Jan-Willem betrokken bij de vereniging door zijn inzet bij verschillende acties. Als dank voor zijn inzet en lidmaatschap bij de vereniging is een aardigheidje overhandigd.

Verder zijn er een drietal leden op de vorige ledenvergadering van 19 maart 2018 door het bestuur voorgedragen als erelid van de vereniging. De voorgestelde leden zijn: Koos Hooghordel, Eip Doornweerd en Henk van de Werfhorst. Koos Hooghordel is geruime tijd verbonden aan Excelsior Oostendorp (40 jaar), jaren bestuurslid geweest en actief betrokken bij de verschillende acties van de vereniging. Verder is Eip Doornweerd al meer dan 50 jaar verbonden aan de vereniging en heeft zich al jaren maximaal ingezet voor de vereniging. Tot slot Henk van de Werfhorst. Hij is ook meer dan 50 jaar verbonden aan de vereniging en bijna 40 jaar actief in het bestuur (eerst als algemeen lid en inmiddels meer dan 35 jaar als voorzitter).

Deze drie leden zijn niet weg te denken bij CMV Excelsior Oostendorp en daarom zijn zij voorgedragen. De leden hebben hiermee ingestemd. Afgelopen maandag was de officiële uitreiking en zijn de ereleden in het zonnetje gezet.

Sponsoren