Sfeermarkt Oostendorpdagen

Inschrijfformulier

Als onderdeel van de Oostendorpdagen wordt op zaterdag 29 juni in de kern van Oostendorp weer een sfeermarkt gehouden. Deze sfeermarkt vindt plaats vanaf 11.00 uur.

De kramen worden opgesteld in de Honingsveldweg, Kreengoedweg, Terbekeweg en de Kruisweg. Aan de deelnemers wordt € 20,00 in rekening gebracht voor een standplaats. Hiervoor krijgt u de beschikking over een kraam met zeil. Grondplaats is € 20,00 per 4 meter. Indien u meer dan 1 kraam nodig heeft, wordt dit extra in rekening gebracht. Wilt u bij deelname het geld van tevoren overmaken op rekening nr.1758 496 84 t.n.v. Comité Oostendorpdagen?

Verleden jaar hebben wij veel belangstellenden teleur moeten stellen vanwege de vele aanmeldingen voor onze markt,  daarom geldt: deelname naar binnenkomst van inschrijving.

De kramen staan zaterdag 29 juni 2013 vanaf 9.30 uur ’s morgens voor u klaar. Voor informatie of belangstelling voor deelname aan deze sfeermarkt, kunt u het opgaveformulier opsturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Namens het comité Oostendorpdagen, marktcommissie: Hennie Hop & Esther van `t Hul.

 

 

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Sponsoren