Vrijdag 29 november 2013 was het dan zo ver. Het jeugdorkest van Excelsior Oostendorp presenteerde zich in ’t Huiken te Elburg voor een mooi concert.
Het zogenoemde VIP concert; alle leden hadden 2 uitnodigingen gekregen die ze aan familie/vrienden mochten geven, het was dus een besloten concert.

Onder leiding van Silva Soepboer, met mooie muziek zoals Gulliver’s Travels, Floris, Set fire to the rain en een door de saxen uitgevoerde bewerking op de Oudhollandse Sinterklaasliedjes, hebben we mooie muziek neergezet. Iedereen had er zin in en natuurlijk waren er bij sommigen ook wel wat zenuwen aanwezig, of zal dat geweest zijn door de pakjesavond die we daarna gingen vieren?

Na 40 minuten was het concert voorbij, muzikanten opgelucht en tevreden, dirigente tevreden en het publiek vond het een erg leuk en swingend programma.

Pakjesavond JeugdDaarna was het tijd om alles snel op te ruimen en klaar te zetten voor de pakjesavond.
We hadden tafels in het midden met alle surprises erop en een kring van stoelen eromheen.

Een paar weken geleden hebben we lootjes getrokken en vanaf toen kon iedereen bedenken wat voor surprises ze konden maken. Iedereen heeft ongelofelijk goed z’n best gedaan om er wat moois van te maken.
Van stoomboot tot aan een voetbal, van een muzieknoot tot aan een cupcakeje. De tafel lag helemaal vol! Sommigen hadden er ook nog een gedicht erbij gemaakt.

We kunnen terug kijken op een ge-wel-dig mooie avond waarin we gave muziek hebben gespeeld, maar vooral ook hebben genoten van de gezellige avond samen.

Concert Jeugd

 

 

 

Sponsoren