Afgelopen vrijdag 7 maart werden de kampioenen van gemeente Elburg feestelijk gehuldigd in ‘t Huiken. Verenigingen, teams en individuele sporters zijn door wethouder Willem Krooneman in het zonnetje gezet; een prachtig gebaar. Ook CMV Excelsior Oostendorp werd deze avond gehuldigd.

Excelsior Oostendop is gehuldigd vanwege de fantastische resultaten van het afgelopen jaar 2013.
Het A- orkest heeft in juni 2013 87,5 punten behaald en een eerste plaats in de basis klasse.  Het puntentotaal was voor deze avond voldoende om ook de “Jos Lussenburg” beker in ontvangst te nemen. Het orkest stond toen pas een half jaar onder leiding van Thijs Musch.

huldiging van de kampioenenDoor het opleidingsorkest werd er ook een geweldige prestatie neergezet tijdens het opleidingsfestival van het Noord Veluws muziekverband. Deze avond werd gehouden in mei 2013. Hierbij werd de prestatie beoordeeld met 87 punten en de jury omschreef het als “mooie klank en boeiend gemusiceerd”. Het jeugdorkest behaalde deze prestatie onder leiding van Silva Soepboer.

Deze avond waren een aantal leden van Excelsior Oostendorp aanwezig om de felicitaties in ontvangst te nemen. Wethouder Willem Krooneman deed het woord en er werden medailles uitgedeeld, ook kregen we een beker en een bosje bloemen.

Het was een leuke avond, er was veel publiek en er waren veel kampioenen aanwezig. Dit jaar gaan we natuurlijk ons uiterste best doen en hopelijk worden we dan volgend jaar weer gehuldigd!

 

 

 

 

 

 

Sponsoren